W&E

Vi vet att nyckeln till hållbar framgång ligger i en organisations förmåga att ge förutsättningar så att alla kan prestera på toppen av sin förmåga. Det handlar om förmågan att attrahera, utveckla och behålla rätt medarbetare. Det handlar om att skapa en vinnande kultur som bygger på rätt värderingar. Det handlar om att bygga ett ledarskap som visar vägen, inspirerar och möjliggör. I slutet av dagen handlar det om att skapa resultat och att göra det på ett hållbart sätt.  
Vår samlade erfarenhet från en rad olika roller från mindre till stora globala företag, gör att vi greppar alla bitar som krävs för att lägga en grund för att nå hållbar framgång. Exakt vad som behöver göras beror på var man står och vart man siktar. Vi vet att utmaningen framförallt ligger i HUR:et och i själva genomförandet. Vi hjälper organisationer både med VAD:et och HUR:et. Att gå från snack till verkstad helt enkelt.
Wigert & Edholm är en utvecklingspartner som snabbt greppar läget, lägger planen och får saker att hända. Vi vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder då det är viktigt att ha en gedigen förståelse för kundens verksamhet för att göra skillnad på sista raden. Vårt angreppssätt är konsultativt och pragmatiskt. Vårt signum är att göra det svåra enkelt. Vi vet också att det är viktigt att ha kul på vägen då det är en förutsättning för att skapa en kreativ och utvecklande arbetsmiljö. 
Vi har vår bas i Dalarna men har inga geografiska begränsningar. Vi har ett stort nätverk med kompetenta kollegor som kompletterar och förstärker vid behov. 
Wigert & Edholm
Mer om oss klicka på bilderna nedan